GRSL22 - EXCELENTĂ COREGRAFIA DIASPORADEI!

11 august, 2018
Frunze verzi
Aseară, 10 august 2018, s-a iţit din nou faţa hâdă, adevărată, a democraţiei de sub stratul gros de-o palmă de propagandă-suliman. Sigur, nici comunismul nu arăta mai ca lumea, însă nici cu democraţia nu ne este ruşine. Din nou, capitalismul numit la mişto „democraţie” este numai terenul fertil pentru banditism în statul de drept. Pentru noi, editura Complement Control, problema este că melodrama diasporadei ne îndepărtează cititorii de la studiul gramaticii, şi asta nu este bine deloc. Totuşi, dincolo de aspectul ăsta personal insignifiant, am râs de ne durea burta de toată comedia cu jandarmii şi extratereştrii; mai ceva ca în „O noapte furtunoasă”—să ne trăiască conducerea SRI!

Eu nu cred că gramatica poate să-mi schimbe mie viaţa,” spunea dumneaei cu o voce de fetiţă răzgâiată de 5 anişori; răspunsul a fost, „Aşa este, aveţi perfectă dreptate, domniţă, dacă dumneavoastră trăiţi în afara legii, fără nicio regulă, şi fără mustrări de conştiinţă.” Doar un exemplu colateral, în momentul în care stăpâniţi gramatica la perfecţie, este suficient să urmăriţi un episod, sau o persoană, pentru câteva secunde numai, pentru a înţelege absolut tot ceea ce este de înţeles—ceea ce este ascuns, deghizat, disimulat—despre episodul în discuţie, sau despre persoana respectivă. Astfel, atunci când un conspirativ SRI deghizat în diasporă începe să trombonească de îngheaţă apele, vă ia maximum două-trei cadre TV pentru a descoperi toată tărăşenia, dacă ştiţi să puneţi punctul pe „i”; în caz contrar, n-aveţi încotro, trebuie să vă mulţumiţi cu parodia oficială.

Hai să luăm un exemplu calsic, celebru, pe carere-l ştie toată lumea. Preşedintele Trump a fost ales, în cea mai mare democraţie de pe planetă, de . . . „hacker-ii ruşi”—motivează serviciile secrete americane. Daa, numai că toţi cei care au o ţâră de carte ştiu foarte bine că, de aproximativ o jumătate de secol, ori de câte ori se vântură prin politica americană gogoriţa cu „ruşii”, ea trebuie înţeleasă numai ca „serviciile ultra-secrete americane”. În cealaltă parte, ruşii neagă amestecul, însă nu foarte tare fiindcă le convine aura de „băieţi foarte capabili în tehnologiile IT”. Adevărul este că ruşii lucrează bara-bara cu americanii încă de pe vremea lui Kennedy; în computere însă, americanii le-au inventat, şi tot ei le controlează.

Cel puţin ultimii trei Preşedinţi americani au fost clar numiţi „de la centru”, pentru a fi mai apoi înscăunaţi de „pretorieni”. Aha! Aici este buba! Cine mai este şi „centrul” ăsta, faţă de care serviciile secrete americane se comportă precum lacheii de curte? Eiii, vedeţi dumneavoastră, editura Complement Control oferă ştiinţă de carte—de gramatica limbii engleze—chiar şi confraţior noştri americani de la Harvard, Yale, Princeton, Berkeley şa, aşa că cine vrea să înveţe . . . Da!

Trebuie să-l felicităm aici pe domnul Eduard Raul Hellvig, şeful Serviciului Român de Informaţii, pentru coregrafia reuşită a diasporadei: a fost mai ceva ca la un meci de fotbal internaţional! Din nefericire, datorită faptului că au fost prea multe pesonaje-actori importanţi implicaţi în toată această mustărie, lucrurile au început să transpire. Orice copil ştie că nu se mişcă o frunzuliţă, în România, fără s-o afle Serviciile Secrete. Acum, o astfel de „revoluţie” circotecă—cu ură dementă simulată, cu ameninţări ieftine de trei lulele, şi cu o violenţă de galerie—îndreptată împotriva statului de drept, contrară tuturor principiilor „democratice”, şi ţintită să dea jos Guvernul sprijinit de Parlamentul majoritar, ales de popor . . .

Pentru ce vă plătim salariile şi pensiile de nobili cu sânge albastru, domnule Eduard Raul Hellvig? Ce muncă depune, în realitate, un securist pentru România în cei 20 de ani de activitate, fiindcă noi ştim că nu întoarce nici măcar un pai pentru ţară—o facem numai noi. Cât despre apăratul ţării, noi constatăm că, din contra, voi o distrugeţi, şi tot voi o jefuiţi.

Asta e. Românii nu cunosc gramatică, şi nici nu-i pasionează foarte tare, aşa că nu sunt foarte mulţi cei care au reuşit să vadă REALITATEA în spectacolul din seara trecută. Totul a fost „cu ochi şi cu sprâncene”—sau cu subiect şi predicat, cum doriţi să-i spuneţi—numai că spectacolul TV a fost conceput să lase impresia că lumea nu ştie, nu cunoaşte, şi nu înţelege!

Domnul Eduard Raul Hellvig, şeful Serviciului Român de Informaţii, primeşte ordine de la „Regină”, care ţine în mânuţele sale frumoase, de zeci de ani de zile, cheiţa de la puşculiţa cu aur a României. Mai departe, „Regina” însăşi nu este chiar de capul ei: şi ea are nevoie de sprijinul unor averi colosale pentru a corupe sau cumpăra, la alegerile parlamentare următoare, chiar mai mult de 50% dintre voturile (şi conştiinţa) cetăţenilor României. Interesul grupului mafiot „Regina + gaşca de barosani străini” este ca România să rămână „un pion de manevră” în politica europeană, o sursă inepuizabilă de fonduri via deprecierea Ron-Euro plus, natural, o groază de alte interese economice fabuloase—TOATĂ AVEREA ROMÂNIEI!


Aseară, forţele de ordine s-au comportat exemplar, exact ca la un exerciţiu tactic: calmi, zâmbitori, fără ezitare, şi . . . fără eficienţă. Nu au arestat pe nimeni fiindcă în faţa for nu se afla o bandă de criminali furioşi—nuu, nene; erau exact colegii lor deghizaţi în „cetăţeni revoltaţi”. Singura chestie, cetăţenii revoltaţi erau persone între 2 vârste, foarte solizi, perfect antrenaţi, neînfricaţi, şi cu un dispreţ absolut pentru ordinea publică. Cine erau acei indivizi? Păi, există o singură pătură socială care nu dă socoteală în faţa legii în România: ei sunt cei de la . . . !
Gramatica Romana Structurata Logic - Morfologia
Hai s-o punem aşa. Serviciul Român de Informaţii este cea mai mare instituţie para-guvernamentală—de fapt ei sunt un stat aparte, cu interese proprii contrare României şi românilor, numai că trebuie să-i întreţinem noi. Acum, pe ştatele lor secrete de plată se află aproximativ 300 000 de persoane, în mod direct dar şi indirect. Mai departe, armata asta uriaşă de „cospirativi” are în medie cam trei rude care beneficiează şi ele din plin de „relaţia de rudenie cu angajatul SRI-ului”: rezultatul este un grup de manevră „la ordin” de un milion de persoane, care-ţi poate crea peste noapte, nene, o mineriadă sau două, un jaf al secolului 21 la ANRP, sau chiar şi o diasporadă micuţă, acolo, de ţi-e mai mare dragul! Bravo, stimaţi domni, doamne, şi domnişoare din SRI: aseară aţi reuşit să apăraţi foarte bine România voastră, de . . . noi ăştilalţi!

Ordinul se execută, nu se discută—şi în România, dar şi în SUA, de exemplu. Ce poate să facă cetăţeanul român (la fel ca şi fraţii noştri americani)—este, învăţaţi gramatica „adevărată”, oameni buni, dacă vreţi să identificaţi minciuna, propaganda, prefăcătoria, disimularea, şi scenografia de culise, în numai câteva momente.
 
RAM 2» ÎNAPOI SUS
 
 
 
 

Trimiteti sugestiile dumneavoastra spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagina schimbata la data de: September 14, 2018
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

 

Valid HTML 4.01!

Aceasta pagina a fost verificata de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificata de W3C