GRSL25 - AVEM PROTO-COALE!!!

25 august, 2018
Frunze verzi
Toată presa vuieşte despre protocoalele declasificate dintre SRI şi Procuratură. Nu numai că ele au fost (şi sunt) acte anticonstituţionale, însă ele au constituit exact mecanismul secret necesar pentru a pune în mişcare toată „fabrica de dosare” pusă la punct de funcţionara iresponsabilă L. C. Chioveşi. Apropo, o mare parte din România aşteaptă cu sufletul la gură arestarea şi anchetarea temeinică a plagiatoarei Chioveşi pentru nenumăratele abuzuri anticonstituţionale, antidemocratice, şi antiunane comise.

Pe de altă parte, să nu uităm că funcţionara rebelă în discuţie a lucrat numai pentru a face jocurile politice murdare ale lui Klaus—o „haha-leră” care s-a umplut de bani vânzând copiii României; asta-i mai ceva ca vândutul Flotei Navale, nu-i aşa? După 3 ani de zile, acest individ continuă să spună „vreau guvernul meu”—el fiind „preşedintele tuturor românilor”! Aceste vorbe contrare literei Constituţiei sunt suficiente pentru a-l suspenda, însă individul a mai comis multe alte acţiuni contrare atât Guvernului României, cât şi majorităţii parlamentre aleasă în mod cu totul democratic. Mai mult, Klaus nu are pic de jenă/ruşine în a-şi manifesta sprijinul repetat pentru manifestările violente din 10 august a. c.—neautorizate, şi pregătite ca o lovitură de stat.

Acei indivizi „care manifestau paşnic” au aruncat cu urină şi fecale nu în jandarmi: ei au murdărit România, şi pe noi toţi. Chiar şi acum mai simţim duhoarea lor mizerabilă, şi încă mai auzim urletele lor demente, ca la meci, susţinute de coruri de vuvuzele. Cineva trebuie să plătească pentru o astfel de înjosire naţională fără precedent, aşa că aşteptăm ca domnul Eduard Raul Hellvig să ne lămurească, scurt şi la obiect, aşa cum a făcut-o în seara de 24 August a.c.
Frunza verde
Apropo, aţi avut o atitudine demnă şi edificatoare, domnule Eduard Raul Hellvig, şi aţi vorbit destul de coerent; singura chestie, aţi reuşit să ocoliţi (destul de abil) subiectul problemei. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie chiar vina dumneavoastră, dacă luăm în considerare norma gramaticală oficială „stranie”, descrisă prin lucrarea „Gramatica de bază a limbii române” [Gblr] ISBN 978 606 70413 85 re-publicată de Academia Română în 2016. Lucrurile stau cam aşa.

Noi am analizat un protocol declasificat, înregistrat la Parchet cu nr. 2440/c din 8.12.2016, iar la SRI cu nr. 9331 din 7.12.2016. Acesta este un fişier PDF care se găseşte pe Internet; el este numit: „protocol_privind_cooperarea_
intre_sri_si_ministerul_public_privind_condiţiile_de_acces_la_centrul_naţional_de_
interceptare_a_informatiilor.pdf
”. În mod sigur protocolul respectiv nu mai este valid, însă acest aspect nu este deloc important; interesează numai următoarele aspecte:

1. ce este, de fapt, „un protocol”;
2. ce este specificat în protocol;
3. cine semnează un astfel de protocol.

Domnul Eduard Raul Hellvig ne-a spus că a avut dubii în ceea ce priveşte legitimitatea protocoalelor, aşa că a contractat un audit de specialitate. Mai departe, rezultatul auditului a arătat că există o lege care permite aceste protocoale între instituţiile statului, numai că absolut tot ceea ce este prevăzut în protocoale este deja legiferat în legile existente. Drept urmare, domnul Eduard Raul Hellvig a denunţat şi a declasificat aproape toate protocoalele existente.

Punctuatia si Stilul pe Ecran
Ce se întâmplă, protocolul menţionat anterior—nr. 2240/c—este semnat numai de Augustin Lazăr, în calitate de Procuror General, şi de Eduard Raul Hellvig, Directorul SRI. Trebuie remarcat însă că protocolul se suprapune peste Legile existente, care au fost dezbătute, votate, şi aprobate în Parlamentul României, ani de zile, după ce s-a obţinut aprobarea de la CSM, precum şi de la Curtea Constituţională. Legea în sine stabileşte cadrul de funcţionare legal, limitele sale de acţiune, precum şi sancţiunile în cazul derapajelor. Protocolul, în schimb, stabileşte numai un cadru ultra-general de acţiune, fără nici un fel de limite, şi fără sancţiuni pentru derapaje—din această cauză a fost nevoie de astfel de „protocoale”; exact pentru a se eluda/estompa/devia/ocoli/anula acţiunea Legii.

Toate eforturile legislative constituţionale enorme timp de ani de zile, necesare pentru elaborarea Legii, au fost înlocuite de protocolul care „se suprapune peste Lege”, prin semnăturile, pe loc, a doi funcţionari guvernamentali—aceasta este o aberaţie legislativă gravă! Chiar dacă ar exista o Lege care permite existenţa acestor protocoale, ea trebuie imediat denunţată ca fiind neconstituţională—şi ne întrebăm de ce nu a făcut-o, până acum, chiar Comisia de Audit despre care vorbea domnul Eduard Raul Hellvig. Un astfel de protocol încheiat între instituţiile Guvernului trebuie NE-A-PĂ-RAT să aibe girul Ministrului de Justiţie, al Primului Ministru, eventual şi al CSM şi/sau al Curţii Constituţionale—ca un minimum!—pentru a deveni un act cât de cât valabil, care s-ar putea suprapune peste o Lege.

Mai departe, protocolul nr 2240/c conţine un paragraf aparte, foarte interesant, care spune:

„Art. 10 - (1) Protocolul poate fi modificat sau completat cu acordul Părţilor, ori de câte ori se impune, prin acte adiţionale ce vor face parte integrantă din acesta.”


Aceasta înseamnă că protocolul poate să-şi depăşească cadrul şi limitele oricând şi oricât „se impune”, chiar dincolo de cadrul Legii! Din nou, protocolul este numai o formă para-legală pentru a se încălca Legea, exact de către instituţiile statului care ar trebui să vegheze la respectarea ei! O astfel de „activitate a instituţiilor statului”, via protocoale „aprobate” de doi funcţionari peste noapte, se întâlneşte numai prin Republica Democrată Congo—şi iată că ea a fost importată de România, în premieră, chiar în Uniunea Europeană!

În final, nu putem să nu remarcăm forma puerilă a „protocolului”—aşa ceva . . . ! Nu domnilor înalţi funcţionari, un protocol între instituţiile statului nu trebuie să urmărească forma standard de contract comercial; cerinţele sunt cu totul altele, aşa că forma de contract comercial nu corespunde. Bine, dacă funcţionarii respectivi consideră că-şi vând unul altuia serviciile naţionale, atunci . . . Oricum, România nu este de vânzare, domnilor înalţi funcţionari guvernamentali.
Gramatica Romana Structurata Logic - Sintaxa
Încă o dată, suntem recunoscători domnului Eduard Raul Hellvig pentru tot ce a făcut până acum. Este cât se poate de clar că dumnealui doreşte să meargă pe drumul cel bun, aşa că şi noi îi oferim o mână de ajutor. Astfel, editura Complement Control oferă cursuri pentru instituţii în domeniile:

1. gramatica limbii române—dacă se doreşte amplificarea de 10 ori a performanţelor intelectuale ale agenţilor SRI;
2. gramatica limbii engleze—toate documentele de specialitate din lume sunt scrise numai în limba internaţională standard: engleza;
3. programarea IT—pentru a spori de 100 de ori capacitatea de analiză logică a operativilor SRI.


SC Complement Control SRL garantează seriozitatea, discreţia şi profesionalismul etic, în conformitate cu normele CECCAR/CAFR. Pentru contact, vă rugăm să ne transmiteţi un email la:

noi@editcc.com (sau la)
ecc@upcmail.ro

 
RAM 2» ÎNAPOI SUS
 
 
 
 

Trimiteti sugestiile dumneavoastra spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagina schimbata la data de: September 14, 2018
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

 

Valid HTML 4.01!

Aceasta pagina a fost verificata de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificata de W3C