GRSL35 - BANDITISMUL JUSTIŢIAR ROMÂNESC

30 octombrie, 2018
RAM 2
Domnul Ministru Tudorel Toader a explicat lucrurile cât se poate de clar azi, în Parlament, numai că o bună parte dintre cetăţenii români aud numai ce le convine, (se fac că) nu înţeleg, nu cred, sau chiar nu-i interesează. Întrucât banditismul justiţiar este executat, în România, numai cu litere, cuvinte, expresii, propoziţii şi fraze (plus cu interpretări gramaticale ticăloşite), considerăm că noi, editura Complement Control, trebuie să luăm o atitudine cât se poate de fermă şi clară, pentru a nu fi acuzaţi mai târziu, peste zeci şi sute de ani, că am dat o mână de ajutor mafiei organizate din aparatul de justiţie criminal, curent.

Aşa cum stau lucrurile azi, în România, orice persoană poate fi arestată în baza unui denunţ mincinos, poate fi anchetată şi ţinută prin puşcării ani şi ani de zile, după care este posibil să fie eliberată fiindcă este complet nevinovată. Normal că tortura şi arestarea distrug cetăţeanul în discuţie—PE DUMNEAVOASTRĂ!—însă banda organizată de funcţionari (criminali) de stat, care execută justiţia în România, sunt „penalizaţi” cu prime colosale, cu salarii şi pensii „de magistraţi”, cu avansări, cu ordine prezidenţiale „în grad de cavaler”, plus cu dineuri fabuloase prin casele „conspirative”, plus cu droguri de toate felurile posibile puse la dispoziţie chiar de Serviciile de Securitate, plus cu . . . vă daţi seama.

Toate acestea se întâmplă acum, aici, în România, iar Justiţia noastră „independentă” TA-CE!


Nu contează faptul că individul Augustin Lazăr şi-a cumpărat numirea în postul de Procuror General al României cu mită juridică—documentul în cauză nu merită să fie folosit nici măcar ca hârtie igienică. Mai mult, cel care a primit mita, Preşedintele Klaus, nu contează că a fost şi este vinovat de fapte penale—asta este numai problema lui, la momentul ăsta tardiv. Ce contează pentru România, pentru cetăţenii români, dar şi pentru JUSTIŢIE LA NIVEL DE CIVILIZAŢIE UMANĂ, este faptul că o bandă de funcţionari guvernamentali români, plus o bună parte din aparatul de justiţie românesc, AU CONCEPUT PROTOCOALE (CRIMINALE) CU SERVICIILE DE SECURITATE CARE SE SUPRAPUN PESTE LEGE! În plus, deosebit de grav este faptul că restul funcţionarilor din aparatul de Justiţie care, chipurile, nu au fost implicaţi (direct) la crimă, îi sprijină şi azi, acum, pe toţi cei vinovaţi, prin TĂCERE! Ce se întâmplă, avem de-a face cu COMPLICITATE ÎN MASĂ, PRIN TOT APARATUL DE JUSTIŢIE ROMÂNESC!

Facem un apel prin prezenta către toţi cetăţenii români cinstiţi, conştenţi, responsabili, dar şi către toate forurile internaţionale care apără JUSTIŢIA pe acestă Planetă, să sprijine activ lupta disperată a poporului român împotriva BANDITISMULUI JUSTIŢIAR ROMÂNESC. Pe de altă parte, nu trebuie uitat că crima organizată şi corupţia existente prin Procuratură, în Justiţie, şi în Serviciile Secrete Române au fost şi sunt finanţate de interese obscure, din afara graniţelor ţării.
Gramatica Romana Structurata Logic - Sintaxa
Cum a fost posibil să ajungem aici? Numai prin indolenţă, lene, distracţii, indiferenţă, prostie plus . . . rea voinţă, trădare, tăcere. Întreaga Planetă este cu ochii pe noi, acum că a fost dată în vileag maşinăria banditismului justiţiar organizat românesc, şi aşteaptă să vadă cum ne vom descurca. Daa, numai că pe străini îi interesează mai mult circul, modul în care gruparea românească „intelectuală” haşiş-Rezist apără în continuare, cu ghearele şi dinţii, criminalitatea justiţiară existentă.

În seria nostră de articole GRSLx, editura Complement Control a trecut la examinarea părţii a doua din „Gramatica de bază a limbii române” [Gblr] ISBN 978 606 70413 85 re-publicată de Academia Română în 2016. Noi considerăm că toate relele din România post decembristă au apărut, şi continuă să apară, numai datorită educaţiei—generale—puternic deficitară. Primul pas pentru îndreptare, cel mai important însă, este exact gramatica română corectă, aşa cum este ea prezentată în lucrările din colecţia „Gramartica Română Structurată Logic”.
 
RAM 2» ÎNAPOI SUS
 
 
 
 

Trimiteti sugestiile dumneavoastra spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagina schimbata la data de: October 31, 2018
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

 

Valid HTML 4.01!

Aceasta pagina a fost verificata de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificata de W3C