GRSL37 - DISCRIMINAREA UNIUNII EUROPENE [EUROPEAN UNION APARTHEID]

20 noiembrie, 2018

Frunze verziPe la noi se spune că „orice rău e înspre bine”, tocmai pentru a se evidenţia atitudinea pozitivă specifică majorităţii poporului român. Din această perspectivă, Raportul MCV [Monitorizare, Control, Verificare] adoptat de Comisa Europeană şi înaintat către Parlamentul European la data de 13.11.2018 a limpezit apele cum nu se putea mai bine. Nu mai există nicio îndoială, acum, despre cine sunt şi pe unde se ascund duşmanii României.

Dată fiind propaganda mincinoasă continuă, de aproape 30 de ani de zile—plătită cu bani grei din „fonduri europene”—am sperat cu toţii că aşa zisa „Uniune Europeană” sprijină „democraţia” în România; că viaţa nostră o să fie mai bună, împreună; că o să câştigăm, şi noi, mai multă demnitate prin lume; şi că o să scăpăm, până la urmă, din mocirla corupţiei în care ne-au împins trădătorii de neam. Ha, ha! Nici vorbă, iubiţi fraţi şi surori întru deznădejde. Raportul MCV din 13.11.18 a dezvăluit cât se poate de clar feţele hâde ale duşmanilor noştri, şi ne-a arătat, precis, care este soarta şi locul României în preţioasa Uniune Europeană: suntem trataţi ca cetăţeni inferiori, nedemni, de mâna a doua!
Gramatica Romana Structurata Logic - Sintaxa
Acum putem să vedem şi să înţelegem cum arată şi care este amploarea şi scopul „lagărului de muncă european”. Mizeriile de „mărfuri europene” care au inundat magazinele nostre după „aderare” sunt numai scursurile şi rebuturile expirate din preţiosul „spaţiu Schengen”—în care se adăpostesc (de noi) europenii „buni”, de sânge albastru. Întreaga politica socială şi economică impusă României de Parlamentul European—majoritar franco-german—este numai discriminare, înjosire, exploatare, dispreţ, dublă-raportare! În engleză, aceasta însemnă exact „apartheid”, şi este o „practică socială” cum nu se poate mai execrabilă.

Nu-i nimic; avem un Guvern de oameni deştepţi, capabili, şi deosebit de responsabili, apoi mai avem şi un Parlament românesc ales în mod cu totul şi cu totul democratic: noi plătim aceste două „cuceriri democratice” cu sudoarea şi sângele nostru, aşa că aşteptăm ca cei aflaţi la putere să-şi facă DATORIA PE DEPLIN ÎN FAŢA POPORULUI! În ceea ce priveşte Justiţia, încă nu am reuşit să înfiripăm una „democratică”; continuăm tot cu „legile” şi „obiceiurile” moştenite din Comunism, mulţumită organelor de Securitate (criminale şi rebele) care nu vor să cedeze puterea nici în ruptul capului. Mde; mai vedem noi cum devine cazul.
Punctuatia si Stilul pe Ecran
Pe undeva ne cam merităm soarta, dată fiind lipsa de reacţie a românilor faţă de norma gramaticală „românească” importantă din Occident—din EUA, mai precis—„descrisă” în lucrarea „Gramatica de bază a limbii române” [Gblr] ISBN 978 606 70413 85 re-publicată de Academia Română în 2016. Astfel, mecanismul deosebit de important al „comparaţiei” [utilizat chiar şi de Parlamentul European pentru a-şi implementa politica de Apartheid împotriva României] este „ameţit” prin paginile 391-394—puţine la număr, şi total aiurea. Remarca noastră (privită numai ca o regulă de „bun simţ gramatical”) este, nu trebuie amestecată/echivalată „comparaţia adjectivală” cu „comparaţia adverbială”; respectiv, „atributul comun” şi „circumstanţialul comparativ de mod” în sintaxă. Cât despre a le transforma, pe amândouă, în „complemente comparative sintactice”, în capitolul 2 din partea a doua Gblr . . . Vrăjeala asta fără logică, fără sens şi fără substanţă, vine, fără doar şi poate, numai de la viperele care se ascund prin Comisia Europeană.

Este clar, stimaţi cetăţeni români: dacă doriţi să rămâneţi oameni demni, cu fruntea sus, în faţa oricăror „Comisii Europene” emanate din preţiosul „spaţiu Schengen”, atunci numai cartea ne mai poate salva—vorbim aici despre cartea bună, adevărată, nu despre aia strâmbă şi ticăloşită promovată de trădătorii de neam. Noi vă oferim colecţia „Gramatica Română Structurată Logic”, şi vă garantăm că este nu numai 100% românească, dar este şi singura corectă de când există cultura română până în ziua de azi! În plus, dacă o să învăţaţi gramatica limbii române corect, aşa cum este ea prezentată (numai) în cărţile din colecţia GRSL, atunci o să cunoaşteţi şi gramatica franceză, germană, olandeză, finlandeză etc, mai bine chiar decât o ştie orice nativ din ţările menţionate. Ooo, ho-hoouu! Straşnică faza, nu-i aşa?
 
RAM 2» ÎNAPOI SUS
 
 
 
 

Trimiteti sugestiile dumneavoastra spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagina schimbata la data de: December 15, 2018
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

 

Valid HTML 4.01!

Aceasta pagina a fost verificata de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificata de W3C