GRSL44 - CIRCUMSTANŢELE COVID-19

19 martie, 2020 (+02 aprilie, 2021)

ISTORIE 1
LOGICALLY STRUCTURED ENGLISH GRAMMAR 4
Aveam 14 ani când am citit catrenele-revelaţii ale fenomenalului Michel de Notredame (mai cunoscut ca Nostradamus, 1503-1566) în care se referea la faptul că oraşul New York va fi complet izolat, cândva în viitor, şi nu mi-a venit să cred. La vremea respectivă părea demenţial să sechestrezi 20 de milioane de cetăţeni din „lumea liberă” (cam toată populaţia României) într-un spaţiu atât de mic! Bine acum, nu am putut înghiţi nici prevestirea despre atacul din 11 septembrie 2001, însă mai târziu ... Pentru cei care doresc să afle mai multe despre modul extraordinar (şi specific) în care lucrează previziunile domnului Nostradamus pentru noi, vă sugerăm să descoperiţi site-ul nostru intitulat Abstract Graphics, apoi navigaţi la pagina „SF Library”—ne cerem scuze, însă Abstract Graphics este numai în limba engleză.

Buun! Recent a fost decretată Stare de Urgenţă în România, aşa că persoanele care mint autorităţile pot fi amendate, sau chiar băgate la răcoare pentru câţiva anişori frumoşi. Partea interesantă însă este faptul că majoritatea populaţiei consideră că această măsură legislativă severă este foarte bună—asta la noi, în România, unde se minte de mama focului de la facerea lumii încoace prin toate nivelele Guvernamentale, în Parlament, prin toată (in-)Justiţia, la televizor, şi ... absolut peste tot, nene, ce mai încolo şi-ncoace. În mod practic, copiii României învaţă să mintă în momentul în care pătrund prin porţile grădiniţei. Iată însă că acum, în 2020, nu mai ţine: minciuna poate să ducă la multe, foarte multe decese de oameni complet nevinovaţi, la nenumărate vieţi distruse, sau la pierderi economice teribile la nivel de naţiune, de continent, şi chiar de Planetă. Minciuna trebuie stârpită cu orice preţ—cel mai bine ar fi chiar din faşă, dacă se poate.

În concluzie, ne confruntăm azi cu un dezastru social aproape la fel de grav ca un război mondial. Lumea din toate ţările este şi speriată, şi disperată. Prin acest articol încercăm şi noi să întindem o mână de ajutor, ca o mică rază de speranţă, numai că trebuie să fim realişti: există şanse infime—aproape nule—ca „cei în drept” să acţioneze în mod eficient pentru a îndrepta ... Lucrurile stau cam aşa.

SUBIECTUL ŞI ACŢIUNEA LUI (=PREDICATUL)

Virusul nu este viu; nu trăieşte. El este numai un modul de cod genetic, perfect similar unei rutine de cod de programare. Fiind extraordinar de mic, virusul e asimilat de celulă via schimbul de substanţe vitale. Mai departe celula citeşte blestemăţia de virus, după care îl multiplică şi chiar „execută” codul genetic programat!

Pe Ter-Ra, noi nu avem cunoştinţele (şi technologiile) necesare pentru a crea un astfel de virus-program biologic (să zicem, aşa cum este COVID-19)—probabil că ne lipsesc cam 1000 de ani de dezvoltare ştiinţifică—iar acesta este un prim indiciu foarte, foarte important! Mai departe, putem să analizăm în context istoric evoluţia virusurilor din familia „Influenza tip A” (din care face parte şi COVID-19) pentru a aduna cât mai multe dovezi ...

ISTORIE 2
Gramatica Romana Structurata Logic - Morfologia
Prima apariţie a virusului Influenza (H1N1) a fost în ianuarie 1919 (până în decembrie 1920): boala a apărut simultan în Boston-SUA şi în Mumbai-India, în aceeaşi zi. O astfel de „apariţie” însă nu are cum să fie naturală. (Destul de tare chestia asta, nu-i aşa?) Se presupune că boala a infectat 500 de milioane de oameni, respectiv 27% din populaţia Planetei (estimată la 1,7 miliarde de oameni, la vremea respectivă). Mortalitatea a fost de 17 milioane, sau de 50 de milioane, sau de 100 de milioane; nu se ştie precis. Mai mult, din cauza unor exagerări gazetăreşti specifice timpului, boala a fost numită „Febra Spaniolă”, cu toate că nu s-a manifestat într-un mod deosebit în Spania, comparativ cu alte ţări. Pe ansamblu, aceasta a fost cea mai grozavă molimă cunoscută în Civilizaţia Umană: foarte ciudată (cauzată de un virus ce nu trăieşte, aşa că trebuie să fi fost conceput de „Cineva”), care a apărut de nicăieri în 2 locuri odată, diametral opuse pe Planetă, şi într-un context istoric cu totul de excepţie—aşa cum va fi prezentat chiar în paragraful următor.

Omenirea tocmai începuse să-şi revină în simţiri după Primul Război Mondial (1914–1918). Totuşi, exista o mare ameninţare pentru sistemul mondial capitalist: începând cu octombrie 1917 a apărut primul stat comunist, Rusia Sovietică. Specific, ne referim aici la perioada războiului civil din Rusia (1917–1925). Dacă omenirea n-ar fi fost îngrozită de epidemia Febrei Spaniole, în mod sigur Gărzile Albe ţariste ar fi primit un ajutor substanţial din străinătate, ca să-i înfrângă pe bolşevici (=revoluţionarii comunişti). Totuşi, n-a fost să fie; „Cineva” a ajutat revoluţia bolşevică să înfrângă contrarevoluţia ţaristă. Vedeţi dumneavoastră, la vremea respectivă orânduirea comunistă a fost absolut necesară, în istorie, indiferent de costuri!

După 1925 puterile capitaliste au început să discute din nou despre duşmanul comun, Rusia Sovietică, numai că o nouă lovitură istorică îngrozitoare le-a zădărnicit planurile: Criza Economică Mondială (1929-1933). Să fi fost asta, oare, un nou suport în favoarea comunismului? Putem numai să speculăm, însă nu putem să nu remarcăm oportunitatea istorică. Mai târziu, prin 1934, a apărut nazistul Hitler pe scena politică mondială, fapt ce a zădărnicit din nou orice acţiune concertantă împotriva Rusiei comuniste. Mai apoi, după al Doilea Război Mondial (de fapt, după Stalingrad) Rusia a devenit o putere politică formidabilă, de netăgăduit, cu care nu se mai putea juca nimeni, de pe Planetă.

CIRCUMSTANŢIALUL DE MOD: „CUM”?

Din nefericire, mai toţi oamenii trăiesc într-o lume utopică personală, precum şi într-un univers social închipuit, stereotipizat. Pentru un observator extern Civilizaţiei Umane, este pur şi simplu de râs cât pot fi semenii noştri de orbi, idioţi, răi, lacomi, nerecunoscători, egoişti şamd. Prin mai toate naţiunile lumii, fraţii şi surorile noastre nu se mai satură de rânjit, de fandosit, de izmenit, de fudulit. Trăsneşte, pur şi simplu, de prostie pe Ter-Ra!

Acum, pentru anumite cercuri/interese/puteri, REALITATEA a fost (şi este) un aspect mult mai important decât marea diviziune social-politică terestră, în comunism şi capitalism. Aşa se face că în 1987–1989 s-au purtat negocieri tripartite ultra-ultra secrete între SUA, Rusia, plus „Cineva”, în care au fost lansate anumite promisiuni. Mai departe, Rusia şi-a respectat cuvântul dat în 1989, însă se pare că SUA (vorbind în numele capitalismului mondial) nu şi-a onorat integral promisiunile asumate. A făcut asta cu intenţie? Din prea multă prostie? Ca o rebeliune (terestră)? Mai mult ca sigur a fost câte puţin din toate trei.

CIRCUMSTANŢIALUL DE LOC: „UNDE”?

Încercaţi să înţelegeţi această REALITATE: orânduirea istorică la modă, capitalism sau comunism, nu are absolut nicio importanţă pentru dezvoltarea Civilizaţiei Umane în viitor; drumul nostru este altul. În primul rând trebuie să demonstrăm „Cuiva” că suntem „o Planetă, un popor”, apoi vom putea să cerem în mod oficial-universal ca Ter-Ra să fie „a noastră”. La momentul actual, Planeta nu este a noastră—nu a fost niciodată.

CIRCUMSTANŢIALUL DE TIMP: „CÂND”?

Hai s-o punem aşa. Epidemia curentă COVID-19 se poate termina începând chiar de mâine, dacă „cei în drept” încep să-şi onoreze promisiunile făcute în 1989. În caz contrar, epidemia va duce la un dezastru economic greu de imaginat, în următorii 2 ani, însă toate aceste frământări mondiale zadarnice vor fi nimic în comparaţie cu valul epidemic următor—care aşteaptă după colţ! Cei care au răsturnat orânduirea comunistă peste noapte nu glumesc, şi nu acceptă compromisuri. [Puteţi să citiţi mai multe despre aceasta în site-ul nostru Abstract Graphics, pagina Amazing Articles, articolul A26 „The Name of the Game - The Fall of Comunism”.]
Punctuatia si Stilul pe Ecran
CIRCUMSTANŢIALUL DE EVOLUŢIE: „DE CE”?

REALITATEA nu este niciodată ceea ce pare a fi. Totuşi, ticăloasa de REALITATE este extraordinar de dificilă de văzut/sesizat (se poate face asta numai cu ochii minţii), este foarte greu de înţeles care este scopul/menirea/destinaţia ei, şi este infinit mai greu de crezut/asimilat—mulţi privesc REALITATEA ca fiind doar o imagine/istorie SF! Uite, cu toţii am fost martorii evenimentelor istorice din 1989, însă extrem de puţini—la nivel de Planetă—ştiu/înţeleg cum s-au întâmplat lucrurile, în realitate.

Acum, după 30 de ani de aşteptări, „Cineva” se simte înşelat de promisiunile neonorate, şi ne-a trimis un avertisment îngrozitor: COVID-19. Remarcaţi însă că epidemia curentă a apărut într-un context evolutiv accentuat-gradat: în 2002–2003 am avut „Febra Aviară” (SARS), apoi în 2009 ne-am potcovit cu „Febra Porcină”. De fiecare dată însă a fost mai rău, aşa că data viitoare putem să ne imaginăm că va fi ... Doamne fereşte!

CONCLUZII

Întrebarea este, „Doriţi cu adevărat ca Ter-Ra să fie Planeta noastră?” Pentru asta trebuie să dovedim, mai întâi, că suntem „o Planetă, un popor”, apoi trebuie să ne respectăm cuvântul dat în cadrul tratativelor oficiale. [În cazul în care au fost uitate promisiunile făcute, vă sugerăm să analizaţi cu foarte multă atenţie discuţiile purtate la nivelul maxim de securitate din SUA, în 1987-1989. Dacă „uitarea” a fost făcută la ambiţie, gen „eii, şi ce pot să ne facă”, renunţaţi cât timp mai puteţi s-o faceţi, domnilor; nu aveţi idee de cât pot deveni „lucrurile” de catastrofale pentru noi.]

Nu în ultimul rând, trebuie să demonstrăm că suntem capabili de raţiune logică complexă, avansată, în ciuda gradului nostru destul de scăzut (primitiv, de fapt) de Civilizaţie. În acest sens, editura Complement Control vă pune la dispoziţie colecţia de excepţie „Gramatica Română Structurată Logic” (pentru limba română), precum şi seria „Logically Structured English Grammar” (pentru limba engleză). Natural, depinde numai de dumneavoastră dacă doriţi să deschideţi „ochii minţii”, sau nu.

 

COMPLETARE ÎN APRILIE 2021

Tulpina COVID-19 (numită şi SARS-COP2) care a făcut „ravagii” prin spitale în 2020-2021, în toată lumea, este de fapt o versiune nouă a tulpinii SARS, apărută prima oară în 2003. Totuşi, şi tulpina SARS este numai o versiune mai nouă a virusului Influenza (H1N1) din 1920, numit „Gripa Spaniolă” «Spanish Fever». Ceea ce trebuie (sau trebuia, de fapt) reţinut este faptul că din 1920 până în prezent (2020-2021), deci timp de 100 de ani, omenirea a căpătat rezistenţă naturală la toate aceste virusuri gripale!

Rezistenţa naturală se manifastă după cum urmează. Aproximativ 90% dintre oameni au anticorpi pentru orice formă de virus gripal (inclusiv pentru COVID-19), aşa încăt o eventuală „infectare” poate fi detectată numai prin teste, deoarece indivizii în discuţie nu simt absolut nimic deosebit în starea lor normală. Restul de 10% dintre noi au ceva probleme imunologice, în special cauzate de existenţa altor boli—mult mai grave. Din acestă cauză, grupul celor 10% dezvoltă diverse forme de „boală” care au o gravitate ce variază proporţional de la „zero”, la moarte.

Astfel, în mod cu totul natural cam 2-3 persoane din 10 000 au să moară de gripă/COVID/SARS/etc, oriunde în lume. Totuşi, ce am văzut noi în 2020-2021 prin spitale a fost un adevărat dezastru, numai că trebuia remarcat un aspect capital în toată acestă „Pandemie”: Organizaţia Mondială a Sănătăţii NU a stabilit criteriile de raportare standard pentru morţile de COVID-19! [Această ... „omisiune” însă reprezintă dovada clară a corupţiei la nivel mondial, şi este, totodată, o invitaţie în alb, adresată guvernelor interesate, pentru un mic genocid naţional/local ...]

Drept consecinţă, mai mult de 90% dintre morţile prezentate (în mod propagandistic) ca fiind cauzate de COVID-19 au avut cu totul alte cauze—printre care, trebuie semnalată aici, infectarea generală şi masivă a tuturor facilităţilor medicale (din toată lumea, însă mult mai accentuat prin ţările avansate) cu superbacterii nosocomiale (la noi se foloseşte termenul de „infecţie intra-spitalicească”)!

În România nu se raportează cazurile de infecţie intra-spitalicească, şi nici nu sunt transmise datele la nivel de UE. Cei care o fac, totuşi, sunt sancţionaţi/pedepsiţi sever, putând să-şi piardă locul de muncă, şi chiar dreptul de practică—la fel ca în Comunism!

În 2020-2021 am asistat la un măcel „gratuit” prin toate spitale lumii, pentru o „Pandemie” a gripei sezoniere care, în nod normal, se tratează numai cu ciai, lămâie, repaos la pat (timp de 3-5 zile), plus multă, multă căldură. Motivaţiile politice şi economice pentru toată acestă „Pandemie a Prostiei” sunt obscure, deoarce au fost generate de creiere ... iresponsabile, care nu sunt în stare să judece logic, normal, corect. Singurul aspect îmbucurător este faptul că, peste câţiva ani numai, întreaga maşinaţie mondială „COVID-19” va fi pe deplin expusă, dovedită, înfierată ...

Pe de altă parte, indiferent de ceea ce au clocit anumite ... grupuri de interese de pe Planetă, şi/sau din afara ei, să nu uităm că mai există şi Destinul Omenirii. Mai mult, peste tot şi toate, există şi VOINŢA MARELUI CREATOR! Vedeţi dumneavoastră, omul propune, însă numai Dumnezeu dispune ...
 

 

 
 
 
RAM 2» ÎNAPOI SUS
 
 
 
 

Trimiteti sugestiile dumneavoastra spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagina schimbata la data de: December 21, 2021
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGUL NOSTRU

 

Valid HTML 4.01!

Aceasta pagina a fost verificata de W3C
 

Valid CSS!

Pagina stylesheets a fost verificata de W3C