BUN VENIT LA EDITURA COMPLEMENT CONTROL
 
 

BUN VENIT LA EDITURA COMPLEMENT CONTROL!

 Gramatică ...
 +computere!
 =educaţie
 avansată
 +RELAXARE,
 ACTIVĂ!


FRUNZE ROSII» Am scris cărţile de gramatica limbii române şi gramatica limbii engleze în mod cu totul logic, pentru a mări de zece ori capacitatea dvs. de a învaţa orice.
» Am proiectat, iar apoi am îmbunătăţit cărţile de hardware, firmware, software design pentru a spori de o suta de ori puterea dvs. de analiză logică.
» Cărţile noastre de ficţiune ştiinţifică au să vă extindă de o mie de ori limitele orizontului intelectual.
»
Considerând complexitatea şi dificultatea crescândă a vieţii noastre sociale, cărţile pe care le prezentăm sunt nu numai excepţional de instructive: ele conţin cunoştinţe fundamentale, de bază, obligatorii pentru educaţie, oriunde în lume.

 

PUNCTE FIERBINŢI ÎN ŞANTIERUL NOSTRU!

 
 PUNCTUATIA SI STILUL PE ECRAN
   NOUTĂŢI!
» PUNCTUAŢIE ŞI STILISTICĂ

Ultima adiţie în colecţia GRSLcu totul şi cu totul de excepţie!
Detalii ...
AXE 3D


GRAMATICA ROMANA STRUCTURATA LOGIC» COLECŢIA GRSL

Simplă, logică, universală!
Detalii ...
GRAMATICA ENGLEZA STRUCTURATA LOGIC»
SETUL GESL


Cel mai bun ghid pentru începători/avansaţi
Detalii ...
RED LEAF
FRUNZE VERZI

UTILIZAREA COMPUTERULUI PAS CU PAS


» TEHNOLOGIILE IT

Descoperă, lucrează, controlează!
Detalii ...
SPRE GRSL


» UNIVERSUL SF

Evadează, respiră, trăieşte într-o lume nouă!FRUNZA VERDE
Detalii ...

 

 

MESAJE

NOTĂ
Orice sponsorizări sau donaţii pentru editura Complement Control sunt binevenite. Vă rugăm să ne contactaţi folosind noi@editcc.com—vă mulţumim!


ATENŢIE

Cărţile noastre au preţuri la raft foarte de mici, considerând volumul de informaţie utilă pe care îl oferă cititorilor. Totuşi, atunci când comandaţi cărţi direct de la editura Complement Control, noi vă oferim o reducere de preţ în plus!

Pe de altă parte, Editura Complement Control percepe o taxa de ambalaj şi transport (în jur de 10-15 lei, atunci când este cazul), care însă este mult mai mică (sau chiar nu există) daca o să comandaţi cărţile noastre online de la:

» Librăria Mihai Eminescu: 021.314.23.83 / 021.315.87.61
» Librăriile CLB: 021.313.96.45 / 077.098.17.12 / 075.228.08.35
» Librăria-depozit Atlas: 073.177.22.33
» STAND Agenţie Difuzare Carte: 021.310.78.90 / 021.260.28.56 / 021.223.26.60

Consideraţi cumpărarea cărţilor noastre direct de la editura Complement Control când doriţi un set complet de 3-4 cărţi, când ele nu există în alte locaţii, sau dacă doriţi acest lucru în mod cu totul expres.

ATENŢIE
Acest şantier funcţionează într-un regim de modificări permanente. Din această cauză pot să apară erori, confuzii, sau chiar şi greşeli, numai că toate urmează a fi corectate în timp util. Noi ne cerem scuze pentru acestă stare de lucruri „forţată”, însă „schimbarea” reprezintă exact „ritmul” de viaţă actual.

Pentru a viziona corect ultima versiune a paginilor noastre, trebuie să utilizaţi fie butonul „Refresh” din programul „browser” folosit (Chrome, Safari, Firefox, IE), fie apăsaţi pe tastatură butonul F5la fiecare pagină vizitată. Vă rugam să nu ezitaţi în a ne contacta (folosind noi@editcc.com) dacă doriţi să sesizaţi probleme/aspecte care vă deranjează. Vă mulţumim!

NOTĂ
Pentru cetăţenii români care cunosc (bine) limba engleză, paginile şantierului Corollary Theorems prezintă mult mai multă informaţie (utilă). Noi servim întreaga planetă, aşa că este normal să dezvoltăm mai mult şantierul în limba engleză. Pe de altă parte, cetăţenii români pot achiziţiona şi cărţile în limba engleză, sau produsele, pe care le vindem în toată lumea, însă numai în condiţiile specificate în paginile respective.

 
 
 
 
 

Trimiteţi sugestiile dumneavoastră spre editura Complement Control folosind noi@editcc.com
Pagină schimbată la data de: December 08, 2017
© SC Complement Control SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

STEAGURILE NOASTRE

Valid HTML 4.01!

Această pagină a fost verificată de W3C

Valid CSS!

Pagina „stylesheets” a fost verificată de W3C

Santier conform ISO-HTML

Şantier conform normelor ISO-HTML